Cautare

981 de rezultate pentru "hadarean pompei medias str martian negrea" (4.44 secunde)
Ultima licitatie publica a fost postata acum un an de zile (aprilie 2007) si consta in servicii de publicitate, iar cea mai veche este legata de o consolidare, la imobilul de pe str.
Florin Maftei si Constantin Filimon, aflati in conflict cu seful filialei locale PD, Nae Negrea, si-au dat demisia din partid.
Democratii constanteni vor fi luati la intrebari de Cezar Preda In schimb, surse din PD sustin ca nu acelasi lucru se poate spune despre alegerile desfasurate la nivelul Organizatiei Municipale Mangalia, acolo unde presedinte a fost ales Ion Negrea.
Acesta - unicul ramas de altfel in Consiliul Local Mangalia dupa plecarea lui Ioan Negrea si a celor doi "expulzati" Constantin Filimon si Florin Maftei - va avea un program strict de audiente in cadrul sediului partidului, dar isi va face si o promovare intensa a tuturor initiativelor legislative in cadrul CL Mangalia.
De asemenea, au mai fost premiate Oana Garbea, care a primit titlul de Miss Fotogenie, Gabriela Filipciuc - Miss Ambasad'Or si Andreea Negrea - Miss Popularitate.
Pe scena, DayDay inseamna Andrei Erdei (chitara, lead vocals), Șerban Popadiuc (chitara), George Irimescu (bass), Cosmin Dumbrava (tobe), Ruka Furtuna (backing vocals) si Ioana Negrea (backing vocals).
Persoanele invitate vor putea servi mai multe feluri de peste, cozonac si un pahar cu vin", ne-a declarat presedintele filialei, Ioan Negrea.
Dupa ce anul trecut a demisionat din randurile Partidului Democrat, filiala Mangalia, in urma certurilor repetate pe care le-a avut cu actualul lider al gruparii, Ioan Negrea, si dupa indelungi tratative duse cu conducerea "de la Constanta", consilierul Florin Maftei ("independent" de la intrarea in vigoare a legii alesilor locali) a fost cooptat, chiar inainte de sarbatorile pascale, in randul membrilor Partidului Conservator.
Presedintele PD Mangalia, Ioan Negrea, ne-a declarat ca fundatia ofera aceste ajutoare, constand in alimente de baza - ulei, zahar, faina - cu ocazia Sfintei Maria.
Insa, a precizat Dutu, se asteapta si punctul de vedere al presedintelui PD Mangalia, Nae Negrea, care deocamdata este plecat in vacanta, in Grecia.
Deocamdata, desi toata lumea stie care sunt democratii care isi disputa "titulatura" de candidat pentru Primaria Mangalia, nici presedintele PD Constanta, Stelian Dutu, nici presedintele PD Mangalia, Nae Negrea, nu se grabesc sa faca referire la numele celor inscrisi in competitie.
"Consider ca presedintele Organizatiei Mangalia, Nae Negrea se simte implinit pentru ca s-a format o echipa in jurul lui care a reusit si a scos rezultate foarte bune.
La evenimentul ce a avut loc la Cantina Sociala din oras au participat Zanfir Iorgus, primarul Municipiului Mangalia si candidatul PDL pentru un nou mandat la aceasta functie, alaturi de echipa sa, formata din Ioan Negrea, Dan Moldovan, Paul Foleanu etc., precum si Ion Popescu, candidatul PDL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta.
Ieri seara, Biroul Permanent Local al PD-L Mangalia a fost informat oficial cu privire la numirea unui nou presedinte interimar al organizatiei - fostul primar Zanfir Iorgus, care il inlocuieste pe Nae Negrea, prin dispozitia BPJ Constanta, condus interimar de Ion Popescu.
Dupa cum se poate observa, printre cei care nu au nimic de reprosat edilului social-democrat se afla, alaturi de consilierii PSD, pedelistii Nae Negrea si Dan Moldovan, precum si FD-istii Nicolae Filimon si Bogdan Liviu Filip.
Revenind la cei care convoaca sedinta de consiliu, de mentionat ca, potrivit lui Paul Foleanu, "echipa nu mai este de 10 alesi locali, ci este de 12 acum, ni s-au alaturat Dan Moldovan si Nae Negrea (n.
Sefia Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura va fi asigurata de Constantin Negrea. De asemenea, Gheorghe Novac a fost mentinut la Directia Silvica Targu Jiu, Directia pentru Agricultura avand un director nou, in persoana lui Valeriu Petrica.
Potrivit lui Constantin Negrea, directorul coordonator al Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Gorj, programul de distribuire de alimente provenite din fondurile comunitare se va desfasura in perioada 15 august - 31 decembrie 2009.
Initiativa a vizat insa, fara doar si poate, doi consilieri locali, care la un moment dat au absentat - Dan Moldovan si Nae Negrea -, insa, problema pare sa fi fost remediata intre timp, ambii fiind prezenti la cele mai recente sedinte de consiliu.
Lucian Negrea) Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii da o replica extrem de dura copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, cea care a spus ca PNL ar putea initia discutii pentru o majoritate cu ALDE, dupa alegerile parlamentare.
google-analytics.com